En de winnaar is…

Auteur: Tresias Aegirsson

nog niet bekend. Maar we weten het snel genoeg. Aanstaande zaterdag eindigt deze handelsperiode.
De handelsperiode zal de geschiedenis ingaan als een periode vol nieuwe ontdekkingen in steden en een periode waarin steden zijn verdwenen.
Echter, de handelsperiode gaat ook de geschiedenis in als één van de spannendste! Met nog amper twee dagen te gaan, kan er nog veel gebeuren, zowel in de top 10 als in de top 20. Daarom ben ik op zoek gegaan naar de mogelijke kandidaten om de hoogste nettowaarde te krijgen.

De personen die ik heb gevonden zijn:
Trow
alecto
markallen3
the mega handelaar
derckmc
dara

Uit ieder land heb ik twee mogelijke kandidaten gevonden. Maar kent u ze wel? Trow is vorige editie aan bod geweest dus die behandel ik niet meer.

Tweede op het lijstje staat alecto. alecto is een handelaar uit Centropolis en is al zes keer in de top 20 geëindigd waarvan drie keer in de top 10. Hij is officieel dus CoI. Echter heeft hij een criminele status opgelopen, maar desalniettemin is het een goede handelaar. Hij heeft er enkele politieke functies opzitten waarvan de belangrijkste naar mening het mayorschap, of zoals hij zelf zegt, dictatorschap, was. alecto handelt deze periode plastic in Virtua en daarnaast bezit hij een haven en handelt hij elektronische producten met zijn vennootschappen.

markallen3, één van de succesvolste Virtuanen ooit en ook één van de succesvolste personen die als moedertaal Engels heeft, handelt deze periode ijzer in Virtua. markallen3 wordt gezien als één van de grootste kanshebbers en uit betrouwbare bronnen heb ik vernomen dat zijn nettowaarde vandaag 15.000 I-Shell hoger lag dan die van Trow.

Mega Mindy, of liever gezegd the mega handelaar, is de jongste die ooit in een handelsperiode de hoogste nettowaarde heeft gehaald. Daarmee heeft hij veel vrienden gekregen en op dit moment is hij zelfs president, ook de jongste(!), en handelt hij ijzer in Cyberië. Hij schijnt allerlei deals hebben afgesloten om te winnen. Zo heb ik zelf het aanbod gekregen, dat als ik niet meer bij Trow zou kopen, ik allerlei producten uit de speciaal voor hem ingerichte Mega Mindy-Fanshop (vestiging Eurodam, Cyberië) zou krijgen. Uiteraard ben ik op dit aanbod ingegaan.
Wint the mega handelaar via deze weg?

Dan hebben we nog twee Digitalianen op het lijstje staan. Over hun is maar weinig bekend, wel is bekend dat dara CoI is en één van de betere vrouwelijke handelaren is in Digitalië. derckmc is ooit koning geweest en tegenwoordig is hij gangster.
Ik moet wel zeggen, ik weet niet zeker of ze bij het rijtje thuishoren en of ik iemand mis.

Ik wens ze in ieder geval nog succes!
Wie er wint? Dat weten we over iets minder dan 48 uur.