Magie

Auteur: Car-Dealertje

Kronenburg – Het is maandag 18 januari 2010 op het moment dat ik daar Jansen93 hulpeloos zie staan midden in de ‘bush bush’ van Kronenburg. Op een dergelijk ogenblik gaat het toch weer kriebelen bij mij na een periode in Digitalië. Daarom bedenk ik mij geen moment, en koop bij Salvatore Maranzano een plank voor nog geen 70 ct, ren het bos in en geef Jansen93 een mep. Snel verberg ik mijn slachtoffer in een hutje achter een boom. Na een paar minuten komt bonanza aanrennen, en die pakt mij op wegens het neerknuppelen van een persoon: 141 ISH boete aan de broek en 30 minuten in de cel. Het enige wat hij mij vertelt is dat hij gewaarschuwd is door een oplettende burger in de buurt. Dat betwijfel ik ten zeerste betwijfel, omdat de enige getuige bewusteloos in dat hutje achter die boom ligt. Direct na dit incident en weer een criminalpoint extra begin het mij te dagen dat ik in het verleden wel vaker van dit soort boete`s heb gekregen.
De vorige handelsperiode nog kreeg ik 3 maal een boete voor het plaatsen van een bom. Resultaat: katjing! 1500 ISH extra in het laatje van de Federals. Ook hier heb ik bezwaar tegen! Omdat er ook hier niemand in de buurt was. De officer (in El Peso) ging naar de andere kant van de stad, omdat er een verdwaalde toerist was gesignaleerd. Maar dat achterwege, waren geen officers in de buurt, dus moest het veilig zijn om een bomproef in het midden van de ‘bush bush’ van El Peso te houden en een bom tot ontploffing te brengen. Maar toch: 3 maal een boete van 500 ISH.

Dit is de reden dat ik een onderzoek ben gestart naar het aantal gedupeerden die dit hebben meegemaakt. Als jij hier ook te maken mee hebt gehad, neem dan contact op met Car-Dealertje, zodat wij het CBI en de Federals een rapport kunnen toesturen waarin staat dat het van geen kant klopt wanneer er overtredingen worden gepleegd.