The final showdown

Auteur: klm fireworks

Beste medeburgers,

Deze afgelopen 2 weken gingen voor mij echt uitstekend! Veel omzet, wat winst, 500 ish gewonnen in een contest voor mijn winkel, mezelf heerlijk rustig gehouden en een trotse verkoper van beveiliging. Tot 2 dagen terug.

Oké, oké, ik ben een “gangster”. Maar bepaalt dat dat ik geen beveiliging mag verkopen? Betekent dat dat ik niet zo veel winst mag hebben als niet-criminelen? Natuurlijk niet. Soms kreeg ik wel commentaar: “een gangster die alarmen verkoopt? Beetje tegenstrijdig.” Maar daar trok ik me niets van aan. Ik ging gewoon goed.

Trow was ondertussen flink bezig; stelen, mensen plagen, je kent het wel, crimineel. Nou die mensen zijn er gewoon. Maar ik niet. Tenminste, nu niet. Ik verkocht mensen alarmen tegen redelijke prijzen. Zij blij, ik tevreden.

Maar eergisteren begon het opeens. Er was een verordening. Ik had die dag na 4 uur niet meer ingelogd en kwam gister tot mijn verbazing in een grote puinhoop terecht. Mensen schreeuwen naar elkaar, hebben discussies, bommen gaan af en weet ik veel wat. Wat was ik nadat ik me had ingelicht blij dat ik in Zwollar wakker werd. Ik had al een boete van 500 ISH kunnen hebben door even inactief te zijn.

Verordeningen, twee stuks. Ik mocht mijn eigen huis niet meer in omdat ik een gangster was. Ik werd verbannen uit mijn eigen stad. Ik zal jullie vertellen, mijn handen begonnen gelijk te kriebelen. Mijn spaargeld stond op het spel, ze hadden me boos gemaakt.

Ik zal niet rusten en stoppen met aanslagen voordat ik of mijn eigen burgemeester failliet is. Hij wilt mij weg hebben? Dan wil ik hem weg hebben. Oog om oog, tand om tand.

Officers zullen me proberen tegen te houden. Of ze dat gaat lukken merken we vanzelf in de loop van deze avond. Ik weet niet of ik de volgende ochtend nog haal, het is hij of ik.

The final showdown is coming soon!

Gegroet en tot volgende handelsperiode,

Klm fireworks