Benzine strijd

Auteur: Gold Runner

Voor het eerst sinds dat ik aan een handelsperiode ben begonnen, zijn er zoveel verschillende benzine handelaren in Virtua actief.
Allemaal willen ze de beste worden en de prijzen zakken per dag minstens 0.10 I-shell. Hierdoor is de benzineprijs al zo laag geworden dat er nog maar weinig winst op kan worden gemaakt. Ik maak het zelf van zeer dichtbij mee aangezien al deze benzine-handelaren de taxibedrijven willen voorzien van een beetje benzine. Heb je bij de ene benzine voor 1.30 I-shell met ook nog eens 5% korting?Dan wil een ander de benzine dubbel zo hard verkopen voor 1.25 I-shell met 10% korting zodat hij de meeste klanten behoud.

Ook de ijzer-handelaren kunnen deze ronde veel competitie verwachten. Alleen al in Centropolis zit de helft van de actieve ijzer-handelaren. En dit terwijl altijd de grote ijzer-handelaren uit Cashington komen. Maar deze handelsperiode lijkt het dus over te zijn, dat meestal de enige grote ijzer-handelaren uit Cashington komen. Ook van dit product gaan de prijzen zeer snel omlaag. Aangezien ik al op de eerste dag ijzer kon inslaan voor de zachte prijs van 9.95 I-shell. Inmiddels is deze prijs al onder de 8.10 I-shell gekomen.
Aan de benzine en ijzerhandel is deze periode waarschijnlijk dus niet veel te verdienen doordat al die concurrentie op de loer ligt. Maar dit is pas de eerste handelsweek dus wie weet wat er nog kan gaan gebeuren, als er een tekort gaat dreigen in bijvoorbeeld olie en erts.

Groeten vanuit Centropolis!