Federale spelen

Auteur: Figaro Seraglio

De Federale spelen, juist hetzelfde als de Olympische Spelen, maar dan in MC-vorm wordt nu voor de eerste keer georganiseerd hier in de Federatie. Dit persoonlijke project van Chairman Demon44 heet kortweg “De Federale spelen”, maar voor hem heeft het nog een glorievollere naam. The Federal Games Virtua 2010.
Demon44 sponsort heel dit project. Hier Demon44 even aan het woord:

Demon44, hoe ben je aan dit idee gekomen?
Ik zat rustig op de chat toen de actieve Figaro Seraglio(lacht) mij aansprak om een soort van spelen te organiseren. Ik ging er direct op in en we spraken een paar dingen af.
Leuk, maar hoe veel kost dit hele gebeuren wel niet?
Ik geef mijn hele salaris er voor op! De clubkosten wegen het zwaarste door, maar mijn 4000 ISH heb ik er wel voor over. Voor mijn medewerker Figaro kost het niks, alleen veel tijd. Hij organiseert namelijk de site, de verslagen en de reclame.
Hoe is de Taakverdeling dan precies?
Ik contacteer overheden en sponsor en heel het gedoe. Figaro doet dan meer de dingen als de site, de ideetjes zelf …
Wat zeiden de koning en de president over je idee?
Ik zal een paar stukken informatie achterhouden om discussie te vermijden (lacht). De Cyberische president ging het nog overleggen, maar ik weet het zeker dat hij 5 atleten zal sturen. Koning Naamloze was een andere zaak. Maar daar ga ik al niet te veel over vertellen (lacht).
Wat houden de spelen nu in?
Poker, bowling en OXO. Hiervoor moet je dus over een Hotmail e-mailadres beschikken. Later zullen er nog meer wedstrijden bijkomen zoals strips enzo. Het was eigenlijk de bedoeling om de atleten dan naar Virtua te laten afzakken omdat daar de clubs staan. Eens ze aangekomen waren konden ze een klein huisje huren voor 50 ISH. Zo waren ze veilig en konden ze zich in de clubs aanmelden. Nu is dat veranderd. De clubs zullen uiteindelijk na lang overleg internationaal gemaakt worden. Zo kan iedereen zijn waar hij of zij wil.
Wie mag er nu precies mee doen?
Er zijn dus 5 atleten per land en die dan aan alle wedstrijden meedoen. In Virtua mag iedereen zich aanmelden en zal ik een keuze moeten maken. Maar hoe dat met Cyberië zit en Digitalië weet ik niet.
Demon44, leuk om je geïnterviewd te hebben! Dankjewel voor je tijd!
I like interviews! (lacht)