Mediaconventie

Auteur: Plasticboer

Iedere paar rondes komt er weer een krant uit het niets om te proberen The Miniconomist te verslaan. Waarom proberen ze dit? Heel simpel, om een status te krijgen in het spel. Maar velen zijn al gefaald. Nu zou ik graag willen weten hoe dit kan.
Ik ben begonnen met de Mediaconventie deze ronde. Doel? Het verbeteren van de media en sociale aspecten van het spel. Oftewel het verbeteren van de krantenmarkt, een actieve radio uit te grond proberen te stampen, een TV-zender die nieuwsuitzendingen maakt te lanceren en ga zo maar door.
Waarom zijn ze er niet? Is het beloningsbeleid van de Federals zo erg aangepast dat ze zijn verdwenen? Immers vroeger waren er 3 of 4 kranten, 2 radiozenders en soms zelf een TV-zender.
Kunnen we dit verbeteren? Ik denk van wel, als we de koppen bij elkaar steken!
Daarnaast kent iedereen ze wel, de contests die gehouden worden. Maar veel deelnemers trekken ze niet. Helaas, maar waarschijnlijk doordat ze niet goed zijn uitgewerkt.
Dus de Mediaconventie wordt georganiseerd om:
– Kranten, Radio’s en TV-Zenders er bij te krijgen.
– Sociale contesten te verbeteren
– Sociale contesten te bedenken
Denk jij mee te kunnen helpen? Er zijn nog 5 plekken beschikbaar. Voor meer informatie kijk in de club van de Mediaconventie!