Handelsstart Virtua

Auteur: Gold Runner

Deze handelsperiode maakte Virtua weer een zeer goede start. Al snel waren de basisproducten zoals steen, hout, ijzer en glas er. Omdat de glashandel ook zo goed begon, ben ik maar plastic gaan handelen en al na een paar uur kon ik mijn eerste MV opzetten.
Er was al veel competitie in Virtua maar de eerste dagen was het hard tegen hard. Wie kon de eerste taxi MV opzetten? Wie kon het snelst een bank bouwen en wie deed het nou het best?
Ik waagde dan maar de sprong om als eerste taxi’s te gaan doen, maar wat nog zeer moeilijk was omdat niemand taxi’s wou bouwen of er een MV voor wou oprichten. Maar toen de zaken eenmaal liepen, was er geen houden meer aan de telefoontjes voor een taxi.
Likemyitem begon ook snel een taxi MV en zo konden we elkaar mooi helpen totdat deze handelspartner ook een bank maakte.
Ook de competitie in plastic werd steeds heftiger, want na 2 dagen in deze handelsperiode te zijn, werden er ineens allemaal plastic fabrieken uit de grond gestampt, waardoor het moeilijker werd om je winst te behouden. Maar tot nu toe heeft niemand reden tot klagen. Intussen is de rust weer wat teruggekeerd in Virtua en kunnen we weer af en toe rust nemen.
Groeten vanuit een zonnig Centropolis