Sociaal, daadkrachtig en gezonde trots

Auteur: Nationale Eenheid Partij

Al periodes lang is Cyberië door het slijk gehaald, te lang naar ons gevoel. Langzaamaan verliezen we steeds meer steden. Onze eens zo grote markt krimpt met de week. En alsof dat niet genoeg is, zijn heel veel Cyberiërs te bang om te zeggen wat ze denken, bang om neergeschoten te worden door een Digitaliaan.
Is dit nu vrijheid? Is dit nou het machtige Cyberië? Tal van factoren hebben Cyberië gereduceerd tot een nietig landje. Periode na periode halen buitenlandse handelaren ons in en winnen de handelsperiode. Staan we dit toe, of vechten we hiertegen?
De Nationale Eenheid Partij staat voor 5 zaken:

1. Vrijheid van meningsuiting voor iedere Cyberiër, zonder angst neergeschoten te worden door welke persoon dan ook.
2. De bevordering van de nationale eenheid in Cyberië. We hebben al teveel steden verloren in het verleden, dit moet afgelopen zijn.
3. De bevordering van de nationale trots. Cyberië wordt langzaamaan uiteen gedreven door bepaalde krachten in de Federatie, ook dit moet ophouden.
4. Voordeel voor Cyberië. We zijn veel van onze handelsvoordelen kwijt. Er moet naar manieren gezocht worden om weer een uniek voordeel te krijgen dat andere landen niet hebben.
5. Op eigen benen staan. Noch Virtua, noch Digitalië mogen een rol kunnen spelen in onze handel of politiek. Cyberië moet alleen op haar benen kunnen staan!

De zogenaamde stabiliteit van de voorgaande regeringen heeft Cyberië af laten takelen, en veel politici hebben over zich heen laten lopen. Wij van NEP strijden onvermoeid door om Cyberië bewust te maken wat dit prachtige land allemaal te bieden heeft, en dat we er trots op moeten zijn.

Wil je dus dat Cyberië weer voorop loopt in de Federatie? Wil je écht vrijheid van meningsuiting? Wil je een sociale, doch daadkrachtige regering? Stem dan op Nationale Eenheid Partij!