Standpunten Partij voor de Beginners

Auteur: BJ1990

Waarom de partij voor de beginners?

De partij voor de beginners is opgericht door BJ1990. Waarom? Omdat heel veel dingen binnen miniconomy onduidelijk zijn voor beginners waardoor zij het spel stuk minder leuk vinden of zelfs er mee stoppen.
Daarom pleit de partij voor de beginners voor:

Begeleiden van beginnende spelers
Bijvoorbeeld in product keuze: wat ga ik produceren en wat is een redelijke prijs? Zodat ze in elk geval niet kansloos onderaan eindigen en de lol in het spelen verliezen

Meer subsidie voor beginnende spelers
Een speler is vaak al als hij een huis en winkel moet bouwen tussen de 200 en 300 I-Shell kwijt. Voor beginnende spelers is dat heel erg veel. Bovendien is het beginnen van een winkel en zorgen dat je de kosten er uit haalt een hele klus. Ook doordat de vervoerskosten niet altijd duidelijk zijn. Als je meer subsidie geeft aan de beginnende speler kun je makkelijker uit de kosten komen en met de begeleiding het spel beter leren spelen waardoor het spel leuker word.

Een curcus miniconomy voor beginners die scholen verplicht moeten aanbieden
Hoe werkt miniconomy en wat is precies het doel/ Hoe kan ik producten produceren. Daar heb je in de eerste instantie natuurlijk de help pagina voor, maar voor vragen als welk produt kan ik best kiezen en hoe rekening het beste een productprijs uit kun je niet daar terecht. Om het de beginnende spelers makkelijker te maken om het spel onder de knie te krijgen. Stelt PvdB een cursus miniconomy voor die aangeboden moet worden door alle scholen (gratis) en daarvoor ook een officieel diploma krijgen (Zodat bijvoorbeeld als bank makkelijker weet of je geld uit kunt lenen ja of nee).