Goede Terugkomst

Auteur: IkbenBen19

Beste Dames en Heren, hierbij zou ik graag mijn toch wel bijzonder verhaal vertellen over mijn terugkomst.

5 jaar geleden speelde ik Miniconomy, ik vond het een leuk spel maar ik bakte er niks van. Zo speelde ik met een paar personen en een paar periodes zonder succes. Met deze personages was ik na zo’n goede 2 dagen al failliet, te gehaaste beslissingen en met te weinig inzet gespeeld. Om deze redenen vond ik het spel ook niet meer leuk, ik ging met welk personage dan ook ten onder.

5 jaar later ben ik weer begonnen met Miniconomy, ik vond het spel nog steeds leuk vanaf het begin. Ditmaal wat ouder en wijzer, had ik me iets meer de tijd genomen om een strategie en speelwijze te bedenken. Deze strategie bleek zeer goed te werken (IJzer), want binnen enkele dagen stond ik in de top 25 en daar sta ik tot dit moment nog altijd. Ik kon mijn assortiment met succes uitbreiden en ik verkoop momenteel zo’n 6-tal verschillende spullen in Zwollar.

Meer winkels in Roebelarandsveen en Kronenburg volgden, deze verkopen iets minder producten per dag, dit loopt dus wel redelijk. Voor de laatste anderhalve week hoop ik in de top 25 te blijven staan. Ik doe mijn uiterste best om dit te bewerkstelligen. Dit was mijn verhaal over mijn come-back, ik hoop dat het mensen geïnspireerd om ook na een slechte ronde door te gaan met Miniconomy!