Vierde mayor in Monapoli

Auteur: iamthebest4

Sinds kort heeft Monapoli weer een burgemeester nadat de een na laatste terug werd gevlogen naar Nederland vanwege de ernst van zijn wonden. Maar wat is er nu eigenlijk allemaal gebeurd dat Monapoli nu al aan zijn vierde burgemeester zit?

Als eerste werd Ninthofo aangesteld. Vele burgers vonden dit al uiterst vreemd, er werd door sommigen zelfs over fraude gesproken tijdens de verkiezingen, want het was een vrij nieuwe inwoner van de federatie. Echter werd Ninthofo vrijwel in het begin van de handelsperiode alweer ontslagen, want hij had zijn burgers subsidie uitgekeerd, wat op dat moment nog niet toegestaan was.

De Federals riepen daarom op voor een nieuwe burgemeester in Monapoli en al gauw werd Naamloze aangesteld als burgemeester. Hij had er echter geen rekening mee gehouden dat zijn voorganger ook al subsidie had uitgegeven en daardoor kwam er na slechts enkele uren als burgemeester ook een einde aan zijn tijdperk vanwege de subsidie limiet.

Als derde burgemeester van Monapoli werd jujekero aangesteld. Hij was eigenlijk als tweede op de kieslijst geƫindigd, maar doordat we ons nog in het begin van de handelsperiode bevonden en hij zich nog niet gemeld had werd hij niet meteen aangesteld in plaats van Naamloze. Na enkele dagen werd het al snel duidelijk aan de inwoners van Monapoli dat jujekero niet erg aanwezig was en besloten daarom maar dat het beter was voor hem om in Nederland uit te rusten.

Na een periode van een aantal dagen, waar de Federals de taken van burgemeester op zich hebben genomen, werden er nieuwe verkiezingen uitgeschreven. Hierin waren er verschillende kandidaten, maar al snel was duidelijk dat er maar een serieuze kandidaat was en Quercus werd daardoor dus burgemeester van Monapoli.

Nu is de grote vraag: Blijft Quercus de hele ronde uitzitten, of zullen we binnenkort nog een nieuwe burgemeester zien? De tijd zal het leren, maar van wat ik begrepen heb zijn de eerste schoten (wellicht helaas) al gevallen.