Slechte handelsperiode?

Auteur: Gold Runner

Het lijkt erop dat Virtua deze periode een aantal producten mist. Zo was er op de eerste handelsdag bijna geen steen te vinden van een gewone handelaar.

Nu we bijna aan het einde van de handelperiode zijn, lijkt alles wel een schaarste te worden. De laatste dagen hebben we niet langer meer een grote scheppenhandelaar gezien en ook hout lijkt in Centropolis een schaars goedje te zijn. Het mag dan wel bijna het einde van een handelperiode zijn, maar dan valt er meestal nog genoeg te verkopen.

Vooral voor steen-, ijzer- en houthandelaren zou er nog genoeg winst te verdienen zijn. Deze producten zijn immers altijd wel gewild voor bijvoorbeeld de export. En zo is elektronica maken in gelimiteerde oplagen ook nog wel een optie. Deze producten kunnen immers altijd nog wel geveild worden. Ook zijn er altijd wel een paar toeristen die nog even wat geld willen investeren.

Dit zijn nog maar enkele voorbeelden, maar met elk product is dus echt nog wel iets te verdienen. Kijk gewoon eens naar de veiling en veil iets, ook al maak je er maar een paar ISH winst op. alles wat men veilt is gratis geld voor Virtua. Hopelijk spoort dit mensen aan om toch nog wat van de laatste handelsdagen te maken.