The beginning

Auteur: Ikbenben19

Het is weer zover! We kunnen weer urenlang genieten van Miniconomy!

Na een uitermate goede start, ben ik weer begonnen met mijn ijzer handelen. Dit keer zonder al te veel beginnersfouten, dit is immers pas mijn tweede ronde dat ik speel. Al snel kwam ik erachter dat ik het erg goed deed, het ijzer vloog mijn winkel uit en de ovens waren niet aan te slepen.

Met wat inzicht van vorige ronde had ik toch maar besloten om premium member te worden, dit gaf me als ijzerhandelaar toch wel gunstige voordelen! Zo had ik geen rompslomp meer om na iedere 100 a 150 ijzer een oven te kopen maar pas bij het dubbele. Mijn streven was om zo spoedig mogelijk een round 75 participant diploma te halen. Ik hoopte dit binnen 1 dag te behalen, dit was jammer genoeg net niet gelukt. Op de 2e dag van spelen lukte het gelukkig wel. De strijd om de verkoop was begonnen. De verkopen gingen zo goed dat ik al snel een MV kon maken, dit werd een Taxi MV. Deze loopt tot nu toe heel goed en levert me ook voordelen op!

Met dit bericht hoop ik andere nieuwere spelers te motiveren om zelf dingen uit te proberen wat ik nu ook doe. Succes in de ronde!