Virtua op stelten

Auteur: Rednax

De ronde was nog niet begonnen of de situatie in Virtua was al geladen.Wie is N_v_T? Sommigen denken Naamloze, anderen hebben geen idee.Wat is White Queen van plan? De post “Als ik één medestander binnen de BoC kan vinden ligt het uitvoerend bestuur al vanaf dag 1 plat” belooft in ieder geval niets goeds.

Nu een halve week in de ronde gebeurt er eigenlijk weinig. De Council, zoals de BoC tegenwoordig heet, doet eigenlijk niet heel veel. De Assembly, vergelijkbaar met de Volksraad, is zalig log en nu bijna opgestart. Rechtszaken staan al tijden te wachten, van een FCS is in de verste verte niets te bekennen. Maar er is 1 ding waar we in ieder geval geen last van hebben. Door de aandacht die The Socialist naar zich toe trekt met zijn anti-Digitalië beleid heeft Digitalië zelf alleen maar oog voor deze grote man in Cyberië en kan Virtua rustig zijn gang gaan.

Maar dan toch eindelijk, donderdagochtend gebeurt er iets. Virtua’s grootste houthandelaar Markallen3 is criminal geworden en de mayor van Cashington Andoversr wordt beschoten. Dit kan natuurlijk geen toeval zijn. Na 16 schoten wordt het angstvallig stil en schijnen er geen pistolen meer beschikbaar te zijn in Digitalië. Iedereen wacht nu dus gespannen op het hele uur, maar Andoversr blijkt niet failliet te zijn. Hoe zal dit aflopen en wat staat Virtua nog meer te wachten deze ronde?