verkeken kansen…

Auteur: Gold Runner

Het is inmiddels al weer 5 ronden geleden dat er een Virtuaan een rondeoverwinning behaalde. Dit alles ligt natuurlijk aan de handelskwaliteiten van een handelaar. maar een mayor hoort hier ook zijn steentje aan bij te dragen. Dit door bijvoorbeeld snelle subsidies geven, vaak btw restitutie te doen en waar nodig parkjes aanleggen.

Maar wat als een mayor nou aan een paar van die punten niet meewerkt, doordat er bijvoorbeeld geen materiaal is om parkjes te bouwen? Dat leed is op zich nog te overzien, maar bijvoorbeeld een te korte hoofdstraat of zo is alweer een minder iets. Dit alles kan natuurlijk voor komen en er is ook wel een oplossing voor. Althans, als de handelaren willen en kunnen exporteren.

Maar waar het in Virtua echt aan tekort komt lijkt toch wel ervaren mayors, aangezien de laatste rondes altijd wel wat misgaat in 1 of 2 steden. Is het geen inactieve mayor dan is het deze ronde wel een mayor die een te korte weg bouwt, teveel subsidie uitgeeft en teveel BTW teruggeeft. Dit resulteert weer in een torenhoge belastingheffing waarmee je in 1 klap je subsidie kwijt bent en een hoop ander geld ook nog.

Natuurlijk kun je niet alles op mayors afschuiven, maar je hebt ze toch echt wel nodig als je voor een overwinning of een andere hoge kwalificering wilt gaan.