Earn Money: Help MC

Auteur: Deslat0s

Zo luidt de titel van de internationale club die enkele dagen terug door onze Federal Manager is aangemaakt om Miniconomy groter te maken. Binnen de club staan enkele posts die uitleggen dat er tot 2500 ISH te verdienen is met het doen van taken. De huidige opdracht is de Wikipedia-pagina van Miniconomy aan te passen met informatie. (hetgeen ook wel weer eens tijd was)

Het kan toeval zijn dat dit precies tijdens de 75’ste ronde gebeurt, het kan zo gepland zijn. De enige personen die dit weten gaan hier waarschijnlijk geen antwoord op geven. Veel doet het er eigenlijk ook niet toe. Het feit is dat Miniconomy spelers vanaf heden gaat belonen voor wat ze voor Miniconomy doen.

In het verleden bestond er al een klein beloningssysteem. Door het vinden van nieuwe spelers (mensen laten klikken op een speciale link) kon je gratis credits krijgen, waarmee je vervolgens je Premium Membership of andere producten van kon kopen. Nu zijn de beloningen dus uitgebreid naar een punt dat je niet alleen voor nieuwe leden een beloning kan krijgen, maar ook voor andere werkzaamheden.

Al met al kan ik het niet anders omschrijven dan een mooie nieuwe toevoeging die het online leden aantal van 34 hopelijk zal doen laten stijgen in de toekomst.