De ommekeer van Markallen3

Auteur: Deslat0s

De meeste mensen kennen Markallen3 als de eerste niet Nederlandse handelsperiode winnaar, een speler met een COI status en stijgende richting de SCOI. Deze handelsperiode is daar echter een abrupt einde aan gekomen.

De problemen begonnen toen Andoversr, Burgemeester van Cashington, de stad waarin Markallen3 verblijft, een eenmalige belasting had geheven. Hij moest, naar eigen zeggen, 630.70 I-Shell belasting betalen.

Samengevoegd met een nogal beledigende opmerking werd het ongenoegen van Markallen3 geuit in het gemeentehuis van Cashington. Een boete hiervoor was het gevolg, hetgeen er helaas voor zorgde dat de situatie escaleerde.

Samen met Ronaldse is Markallen3 een rechtszaak gestart die, samen met een aantal andere rechtszaken tegen Andoversr, drukte in de Virtuan Court veroorzaakte. Ook Andoversr liet het er niet bij zitten. Hij vond dat de opmerkingen in het gemeentehuis die tegen hem gericht waren dermate beledigend waren dat hij hier tegen meerdere personen rechtszaken voor is gestart.

Uit het niets leek het te komen toen er schoten werden gelost op Andoversr en het politiekorps van Cashington in volle staat van paraatheid werd gebracht. Andoversr kon vanaf dat moment niet meer alleen de straat op en zelfs onder politiebegeleiding was het niet veilig genoeg. Uit onderzoek met behulp van shootwatch bleek dat Markallen3, die inmiddels z’n criminal status had, en Ronaldse waarschijnlijk verantwoordelijk waren voor de schietpartijen.

Naar eigen zeggen werd dit gedaan om: “de inwoners van Cashington te beschermen tegen een mayor als Andoversr”, maar ik denk dat het duidelijk is dat er hier eigenlijk om de persoonlijke kwestie gaat met betrekking op de belasting waar eerder in dit artikel over gesproken werd.

Het bleef niet bij die paar schoten, in totaal in Andoversr meer dan 22 keer beschoten geweest wanneer hij zichzelf failliet heeft laten verklaren. Ondertussen zijn we een bodyguard en 4 officers verder.

Wat heeft Markallen3 ertoe bewogen een dergelijke aanslag te beramen? Zal hij hier nog verder over worden aangesproken? Het mag in ieder geval duidelijk zijn dat dit wel het slechtste is wat de inwoners van Cashington had kunnen overgekomen. De schietpartijen, die na aanleiding van 630.70 I-Shell belastinggeld zijn begonnen heeft de stad duizenden I-Shells gekost, waaronder alleen al 1200 I-Shell aan advocaat kosten, een flink bedrag voor een bodyguard en voor de veiligheid van de Mayor zijn er niet minder dan 4 officers aangenomen.

Tevens is er van een betrouwbare bron vernomen dat zijn aanstelling als rechter in het International Court ter discussie staat vanwege zijn recente activiteiten. Het zal mij dan ook niets verbazen als hij zijn kantoor op het gerechtshof kan gaan leeghalen. Immers, hoe kan de Federatie vertrouwen op een rechtbank waar criminelen de dienst uit maken? Dat kan toch geen rechtsspraak meer genoemd worden.

Markallen3 was helaas niet bereikbaar voor commentaar.