Cyberische Journalist beschoten in Virtua

Auteur: Deslat0s

Onlangs melde ik in de TMC dat ik deze handelsperiode in Virtua zou verblijven. Op het moment sta ik echter weer met beide benen op Cyberische grond. Hoewel het Virtuaanse politiekorps keurig zijn werk doet kon ik helaas mijn leven niet meer zeker zijn op Virtuaanse bodem.

Bij velen is het inmiddels wel bekend dat burgemeester Andoversr is beschoten, meer details hierover staan in mijn andere artikel: “De ommekeer van Markallen3”. Tijdens deze beschietingen heb ik Andoversr aangeboden hem te beschermen. Het was misschien niet helemaal verstandig van mij me met de Virtuaanse politiek te bemoeien, maar ik voelde het als mijn plicht de Mayor van Cashington te beschermen. Immers heeft elke burger recht op bescherming, of je nu Cyberisch, Virtuaans of Digitaliaans bent maakt daar geen enkel verschil in.

Tijdens de beschietingen op Andoversr ben ik dan ook meedere malen bedreigd en beledigd door Markallen3. Het was niet meer dan eens dat hij me “loser” noemde, omdat ik niet uit de buurt wou gaan van Andoversr.

Na de afrekening op Andoversr was ik aan de beurt. Ik voelde het al aankomen en heb om die reden geld opgenomen bij de lokale bank en mezelf van enkele kogelvrije vesten voorzien. Het duurde maar even voor het zover was. Shootwatch gaf aan dat Ronaldse de schutter was, en alhoewel de werking niet is aangetoond kan je er bij 5 case id’s wel vanuit gaan dat het klopt. Ook ontkent hij de bewering zelf niet.

In overleg is er toen besloten om mij uit Virtua te halen en terug te halen naar Cyberie, en alhoewel zelfs hier mijn veiligheid niet verzekerd kan worden is de kans dat ik hier beschoten wordt in ieder geval stukken minder. De boetes liggen hier dermate hoger dat niet veel criminelen het in hun hoofd halen hier te gaan schieten.