Het eten staat klaar!

Auteur: Frederik Alvarez

Wat een lange dag weer, dacht ik terwijl ik in een Farmerrari stapte, die net werd voorgereden door de chauffeur.
“Rij maar even langs Chiara. Ik moet haar ophalen vandaag.”
Pedro, ook wel bekend als chefkok in het 1 sterrenrestaurant “Het eten staat niet klaar” in een achterstandswijk in het arme Eurodam, zou vandaag chefkok worden in het 5 sterrenrestaurant “Het eten staat klaar!” en had daarom heel de familie uitgenodigd voor een diner in het restaurant. En niet alleen onze familie maar ook allerlei andere hoge politici zouden langs komen vandaag.
Even later in het Restaurant.

Heel de familie was er al, maar nu zouden er ook nog wat hoge politici komen zoals de President, de Koning en de voorzitter van de Consuls. Onder zwaarbeveiligde omstandigheden, uiteraard door ons gefinancieerd, kwamen de President en de Koning aan. De President werd helemaal omsingeld door bodyguards omdat ze bang waren voor aanslagen, aangezien de Koning thiefo3 had meegenomen als bodyguard. En tja, je weet maar nooit.
Maar het Restaurant van Pedro had alles tip-top in orde en dus ook de beveiliging. Toen iedereen binnen zat kon het diner beginnen.

En al na een paar minuten ging het over de hoeveelheid macht die Alvarez heeft in onze mooie Federatie.
“Don Marcello, zou jij voor mij Roebelarendsveen tot hoofdstad van Cyberië uitroepen?” vroeg de Koning van Digitalië. En op de vraag van Bonanza, President van Cyberië, gaf Miquel het volgende antwoord:”Maar natuurlijk Bonanza, uiteraard willen wij dat doen voor U. Maar er staat natuurlijk wel wat geld tegenover hé?” “Natuurlijk Miquel, ik kan wel wat uit de staatskas halen hoor, wat dacht je van 100.000 I-shell?”
“Dat lijkt mij wel voldoende inderdaad.”
“En Viraxje, wat denk je, mogen wij volgende handelsperiode de havens van Virtua in bezit hebben?” “Dat niet alleen, jullie mogen zelfs de banken van Virtua in bezit hebben.”
Na een flinke onderhandeling tussen de Koning, Bonanza en Viraxje en ons, waren wij wel tevreden. Tijdens een etentje 250.000 I-shell, 2 havens, 3 banken en 1 hoodstad verdienen, dat kan bijna niemand. Toen de pers wegging samen met de Koning, Bonanza en Viraxje ging de familie nog wat na borrelen in het gezelschap van Pedro. Welke er niet bij was met het diner aangezien hij in de keuken stond.
“Oke, dus volgende handelsperiode krijgen we vanuit Cyberië 150.000 I-shell, vanuit Virtua 3 banken en 2 havens en vanuit Digitalië 100.000 I-shell en 1 hoofdstad?” vroeg Rico.
“Ja dat klopt, hoe we dat geld gaan verdelen zal ik straks wel bekend maken zodra we de gesprekken niet meer opnemen.” sprak Marcello uit.
Ja, ieder gesprek van ons wordt opgenomen zodat we altijd alle bewijslasten kunnen manipuleren via een speciaal computer programma dat enkel draait op de allernieuwste versie van MOS, gemaakt door Luca_Alvarez, namelijk AOS, Alvarez Operating System.
Na een half uur flink door drinken liepen we met zijn allen nog even langs het Gemeentehuis om wat zaken te bekijken en daarna pakte we wat fietsen en gingen we lekker slapen.
Tot de volgende keer!