Andersson, een familie met Zweeds bloed

Magnus Andersson

Op 15 juni 2010 om 13:40 werd de familie Andersson een feit. Deze naam is van Zweedse afkomst, dus na de Italiaanse/Spaanse familie Alvarez komt er nu ook een Zweedse familie. Wordt dit oorlog tussen Italië en Zweden? Nee, er is niets aan de hand. De Anderssons zijn en blijven vriendelijke en vredelievende mensen die in zijn voor een geintje en niet op zoek zijn naar ruzie!
Nu, ruim 6 uur later, is de familie twee leden rijker. Andreas en Gustav Andersson zijn wederom actieve spelers die zich inzetten voor de familie! Volgende ronde komen er nog twee mensen bij, maar de familie zit natuurlijk nooit vol! Bij Andersson staan twee dingen centraal:

Vriendschap – We gaan vriendelijk met elkaar en met medespelers om. We zoeken niet naar ruzie. We praten met elkaar in onze Private Club en door middel van de chat.

Handel – We helpen elkaar in de handel. We kopen wij elkaar en concurreren elkaar niet kapot. Dat doen we ook niet met mensen die niet in de familieleden. We houden van gezonde concurrentie en niet van het oneerlijk failliet concurreren van de concurrent.

Ben je geïnteresseerd in deze familie? Maak dan nu een account aan! Verzin een leuke Zweedse voornaam en gebruik als achternaam Andersson. Zorg ervoor dat je de achternaam juist spelt en je voor-, en achternaam met een hoofdletter begint! Als je vragen hebt of ons meer wilt leren kennen, kun je ons altijd vinden in onze openbare club. Ook kun je ons aanschieten op de chat! Jullie zullen nog van ons horen op onze weg naar succes!