Cyberische kijk op Virtua deel 2

Tresias Aegirsson

Uiteraard zijn er mensen die naast handelen het ook ver geschopt hebben in Virtua. Maar volgens White Queen heb ik het over heel Virtua terwijl het enkel over het handelen gaat qua groepen. In zijn algemeen zitten de drie die White Queen noemde ver boven in de maatschappij. Daar mag White Queen haar zelf ook bij voegen.

En ja, er zit een verschil tussen het handelen in Cyberië en Virtua, in Cyberië zijn er verschillende groepen of families. Daarnaast zijn er ook genoeg eenlingen die het ver schoppen. Uiteraard, ze hebben vrienden maar daar zijn ze niet van afhankelijk. Kijk maar naar Martijn5. Deze handelaar voegt zich nooit toe aan een groep. Maar hij heeft wel de beste papieren om de rijkste handelaar van dit jaar te worden.

En weer vind ik het beschamend dat White Queen zelf niet inziet dat Aqua Ibisha prima voor de 48 grens was aangemeld. Daarnaast slaat White Queen zelf de spijker op de kop. Ik citeer:”Ook Xtrabu77on behoort immers niet tot dat kransje grote handelaren dat volgens Tresias de baas is in Virtua.” Uiteraard behoort deze persoon daar niet bij, maar waar haal jij, White Queen, vandaan dat politieke grootmachten ook bij het groepje grote handelaren horen volgens mij? Er zit een onderscheid tussen handelaren en politici.

Alecto is misschien wel één van de grotere Virtuanen op het moment en dan vind ik het terecht om daardoor heel Virtua zo op te vatten, hij is immers burgemeester van Centropolis.

Dus een wijze les: Eerst lezen, even op je in laten werken, om opheldering vragen en dan pas de bal terugkaatsen.