Tradities

Bart V

We zijn er al lang aan gewend: twitterende parlement-/kabinetsleden. Bijzonder, maar iedere keer laait de discussie weer op of dat wel kan. Een parlementslid dat niet met zijn taak bezig is en het debat dus niet volgt maar, inactief is. En ja hoor, na de traditionele discussie over het loon duikt ook deze discussie de kop op. Mag ik ze een advies geven. Tradities moet je in standhouden, vooral zo laten dus. Bovendien, het komt er toch nooit, iedereen vecht voor zijn eigen bestaan.

Ja ook ik. Ik mag dan wel geen parlementslid zijn maar een ban geven kun je me altijd. En dat vind ik nou precies zonde, iedereen moet zijn menig kwijt kunnen ook al is dat een hele belachelijke. Ow sorry ik discrimineer help. Nou sorry dat doe ik elke minuut. Als ik in plaats van koffie thee pak discrimineer ik het kopje koffie en dus OA, doe je best.

Dan hebben we nog geen eens gehad over de pakkans van criminelen. Die schijnen sommige partijen een beetje te hoog te vinden. Een wet moet dan maar worden afgeschaft. Ach lang leve de criminelen. Ik dacht dat NEP periodes terug voor de criminaliteit een havenverbod in het leven had geroepen. De wonderen kunnen de wereld niet uit of om Jack de Vries te citeren U draait.

Dan hebben we nog een laatste onderwerp. Het parlement heeft een langere zittingsperiode met ingang van deze. Maar inmiddels nemen minstens 4 kabinets/parlement leden ontslag, waaronder de president waardoor het kabinet valt. Lijkt me niet logisch dat je verkiezingen krijgt.

Ik wens u nog een paar goede laatste dagen toen en denk aan het motto: geen leven zonder tradities.