Digitalië in Detail

The Imperialist

“Dan is deze Koninklijke zitting gesloten!” Dat was mijn zin die het einde betekende van de zitting die het einde ging vormen van alle landen behalve Digitalië. (Koning Neuroman II)
Digitalië heeft 2 grote voordelen: Kruit is legaal, dus je kunt makkelijk een oorlog winnen tegen de andere kapitalistische landen en eens je opgenomen wordt is er een grote famillie die (bijna) altijd trouw aan de Koning is. Als “noob” word je beschermd en klaargestoomd voor de nieuwe generatie criminelen, als cyberische sub word je kant en klaar begraven met gaten overal. De meeste spelers denken dat Digitalianen niet kunnen handelen, in de Cyberische politiek hoor je zelfs uitspraken (Digiaap, Digitalië is een achterlijk land dat leeft zoals in de middeleeuwen, kunnen we ze geen ontwikkelingshulp geven om ze zo te doen handelen, (dit zijn echte uitspraken)) waar je uit kunt opmaken dat Digitalië niet kan handelen. Toch is handelen daar de basis tot succes en respect. Zonder handelen = geen geld = geen criminele acties = niet geliefd. Er is al meerdere keren bewezen dat je toch rijk kunt worden in Digitalië maar de Digitaliaanse uitgaven gaan te veel naar criminele acties. Digitalianen houden van schieten, en dat hoort ook zo in cultuur.

“Eens dat er oorlog is, zal er geen getier of paniek zijn, alleen de kreet ‘Ten oorlog’ !” (Koning Neuroman I)
Terug in de geschiedenis is er veel fout gelopen tussen Digitalië en Cyberië. Deze sfeer hangt nog altijd tussen beide landen ook al proberen politici er stijve verdragen aan de man te brengen die meestal mislukken. Digitalië is Mekka voor kruitkopers en criminelen. Cyberische criminelen gaan zelfs naar Digitalië om kruit te kopen. Hierdoor wisten de Kapitalistische landen zich toch een beetje te weren, maar door de nieuwe mondelinge verdragen tussen alle kruit-, bom- en pistoolhandelaren mogen er geen enkele criminele producten verkocht worden aan buitenlanders plus er mag geen enkel pistool, bom of kruit achter het ruitje staan (zie eerste uitspraak). Als je kruit nodig hebt, moet je dat op de chat vragen plus moet je een Digitaliaan zijn die al meerdere ronde bekend is als zuivere Digitaliaan. Als deze handeling correct uitgevoerd wordt, zorgt dit ervoor dat in theorie geen enkel land kruit kan aanschaffen en gewoonweg afgeslacht wordt eens dat Digitalië de oorlog verklaart. Digitalië is een gesloten gemeenschap en je komt daar pas in naar 2-3 tal rondes. Ze moeten niks hebben van Cyberiërs of hun subs, zelf Virtuanen zijn niet welkom. Zelf vind ik dat het sociale niveau het hoogst van al ligt in Digitalië. Na heel de Federatie bezocht te hebben en er zelf geleefd te hebben, kan ik deze conclusie maken. Alleen het broederlijke gevoel en thuisgevoel in Digitalië zegt al genoeg. Ik hoop dat elke Digitaliaan zal mee werken om zijn eigenheid te behouden en het zal meedoen om het sociale aspect leuk te maken.
De ondergang van het Digitaliaanse rijk zal alleen gebeuren door ontrouwe en niet loyale burgers die hebzuchtig wachten op de troon van Digitalië en daarmee de zwakte van ons rijk tonen.” (The Imperialist)