Elkaar helpen bestaat nog!

Frederik Alvarez

Ja, we helpen elkaar nog!
Samen staan we sterk, is een vaak gebruikte slogan voor allerlei organisaties, verenigingen, bedrijven, spellen, personen en al het andere dat een slogan gebruikt. Én zelfs in Cyberië bestaat elkaar helpen nog. Hoe is dit te zien in de samenleving in Cyberië?

Dat zal worden toegelicht in dit artikel. Waar zullen we beginnen? Deze avond nog, Troel moest een vraag beantwoorden, zij kon dit niet goed in het Engels en toen de regel kwam dat de antwoorden voor de Miniconomy Stay Awake Contest in het Engels moesten worden beantwoord zag Troel Kathje het antwoord in het Engels posten. Netjes toch?
Maar er zijn nog veel meer voorbeelden. Spaans is volledig vertaald vorige rondes door gervasio, JohnBonachon, ElZorro, Chinta Kari, QuestionableCow, The Socialist om zo de Spaanse Gemeenschap in de Federatie te helpen. En natuurlijk ze kregen er iets voor, maar ze helpen elkaar wel. En dat Riemer_1990 nu Ibisha Island wil verkopen, wil toch ook wel wat zeggen.
Het is ook opvallend hoe vaak niet-assistants vragen beantwoorden van handelaars, normaal zou je zeggen daar is een Assistant voor, maar we helpen elkaar nog!
Er zijn nog veel meer voorbeelden, maar dan blijf ik uren bezig. Een pluim voor iedere handelaar!