De slaapkamer

Auteur: Rednax

De vakanties zijn bijna voorbij, dus alle grote namen grijpen nu hun laatste kans op een gemakkelijk record. Zo schijnt de handels top5 bijzonder dicht bij elkaar te liggen, maar dat is niet wat deze ronde zo spannend maakt. Ditmaal zijn alle ogen gericht op president bonanza en zijn metgezellen in het Parlement. Zoals het er nu naar uitziet is bonanza goed op weg naar een nieuw record van ontslagen Parlementsleden.

Het Parlement is deze handelsperiode zo inactief dat de lijsten van zowel NEP als LiDe hun einde hebben bereikt en beide partijleiders Parlementsleden van buiten hun partij zullen moeten zien te vinden. Als dit ook meteen het ergste zou zijn was er eigenlijk niets speciaals aan de hand. Maar laten we nu ook nog mensen in het Parlement hebben die niets zeggen, maar wel braaf stemmen. Effectief hebben we dus een vier man uit het parlement en vier man uit het kabinet die praten over de veranderingen in heel Cyberiƫ. Het moge dan ook geen wonder heten dat bijna alle wetsvoorstellen klakkeloos worden overgenomen en door de stemmingen komen.

De politiek is duidelijk toe aan een impuls waardoor meer mensen zich ervoor gaan interesseren en ook de wil hebben zich ermee te bemoeien, het hart voor Cyberiƫ moet nieuw leven worden ingeblazen.
Zal Lijst 79 onder leiding van marcelbuter het in zich hebben of moeten we al onze hoop vestigen op de relatief onervaren Cyberische Arbeids Partij onder leiding van axedry? Zeker is in ieder geval dat zowel LiDe al NEP hun beste tijd hebben gehad en weer beter plaats kunnen nemen op de restzetels om te zien hoe het wel hoort.