Prachtig vervallen Zwollar

Auteur: Axedry

De hoofdstad van Cyberië is natuurlijk het prachtige Eurodam. Van alles is er wel wat: goud, ijzererts olie en hout. Van alles is voldoende en de hoofdstraat staat binnen enkele uren vol met de grootste winkels. Eurodam krijgt altijd het meeste budget omdat daar bijna altijd alles wel goed loopt.

Kronenburg, tot voor kort het kleinste stadje in Cyberië, werd rijk van de benzine en plastic industrie, maar ook de grote goudaders brachten goede hoop met zich mee. Een jonge burgemeester die veel activiteiten doet in de stad zorgt er voor dat Kronenburg weer leeft.

Roebelarendsveen wordt ook wel een familiestad genoemd, De hele familie Alvarez huist er, er is altijd wel een burgemeester van Alvarez of iemand die alleen geen Alvarez achter zijn naam heeft. Door de grootte van deze familie draait de stad altijd keurige winsten, wat vaak terug te zien is in de uitslagen. Met telkens jonge spelers blijft het een bruisende stad.

Dan het treurpaardje van Cyberië, tot een paar rondes terug de tweede stad van het land. Als er in Zwollar geen handel was, dan was er nergens handel. Op dit moment is alles in vervallen staat. De bossen overwoekeren alles, het is meer een rusthuis voor oudere spelers geworden. Onder andere the mister en The Socialist hebben hun intrek er genomen. Mede door de weinige nieuwe spelers die er in Zwollar komen raakt de stad steeds verder achterop. Een nieuwe krachtige burgemeester en een nieuwe aanwas van spelers lijkt mijn zalig Zwollar te kunnen redden van de ondergang.

Voor diegene die de beste ode over Zwollar schrijft, ontvangt 500 ISH, gesponsord door mij.

Post navigation