De daden en leugens van The Socialist part 1

Auteur: axedry

Met donker haar, donker pak, donkere auto, en donkere schoenen ontmoette ik hem in een steeg ergens in het kloppend hard van de Federatie: Zwollar. Hij rookte zijn peukje op en gooide deze weg. De man had 20 periodes lang met HEM samen gewerkt, the one and only: The Socialist.

Hij zei dat hij de beste man al kende sinds handelsperiode 45, maar echt samen gewerkt had sinds handelsperiode 60. Soms wist The Socialist dat hij samenwerkte, soms ook niet. Hij zou vele verhalen hebben over The Socialist.

Het begon allemaal in periode 60 toen ik wat handels betrekkingen had met onze Spaanse Godfather. We keuvelden een beetje en we dronken een beetje. The Socialist had al vaker zijn plannen geopperd voor zijn eigen eiland. The Socialist Town, eeuwig zonnig, palmbomen whisky en natuurlijk ijskoude melk. Dit was allemaal te verkrijgen in ‘TS drinks and food service’. ‘Waarom kon The Socialist dit niet gewoon beginnen in Cyberië?’ denkt u nu? We zullen het uitleggen.

Klaarblijkelijk was The Socialist niet bij machte om Zwollar van een andere naam te voorzien. Tussen de bossen vermaakte The Socialist zich prima, lekker dobberen op het water, u kent het wel. Gelukkig voor Zwollar lukte dit niet, anders had dit artikel in het Spaans geweest; want meer had ik niet mogen spreken van de Godfather himself.

Misschien nog wel de gekste actie wat later de gewoonte werd van The Socialist was de andere kant opkijken als het hem uit kwam. Veel gehoorde uitspraken waren dan ook ‘Ik heb geen sms ontvangen dat ik opgeroepen was in de rechtszaal’, vooral in het tijdperk dat er 8 rechtszaken tegen hem liepen. ‘Ook ik heb geen bericht ontvangen van jullie’ is een veel voorkomende uitspraak.
We zien dus dat The Socialist liever wegloopt dan de tegenaanval inzet, nu kan ik een zin gebruiken die veel in stadion ‘De Kuip’ te horen valt, maar laten we dat maar niet doen. Wat verder opvalt, is dat The Socialist een standvastige partij wist op te bouwen, genaamd NEP, maar dit de laatste periodes verloor. Mede door zijn actie voor zijn Spaanse vrienden liet hij NEP, en daarmee Cyberië, verloederen.

Door Troel aan de macht van zijn geliefde NEP te zetten, hoopte hij stiekem nog kans te maken om plaatsen in het Parlement te verwerven. Hij hoopte als prominent lid stemmen te trekken, alleen vorige ronde mislukte het door andere partijen. Tevens verloor hij zijn passief kiesrecht waardoor hij niet mee kon doen aan de consul verkiezingen in Virtua en de parlementszetel van Luca_alvarez opeisen.

Tevens vond meneer het jammer dat hij geen driemaal meer genoemd werd in de TMC, het is een ‘u vraagt wij draaien’ principe, dus zegt u, ik wil een artikel over me zelf zien, geef het aan bij ons, en wij maken er één voor u.
Volgende handelsperiode zien we een reactie van The Socialist op dit artikel, en natuurlijk gaan we dieper in op de anonieme bron die dit mede mogelijk maakt.