Optreden Inglorious Bitches 11 september

Auteur: Torpedo 7

Op 11 september omstreeks 12 uur speelde de “Inglorious Bitches” een live optreden in El Peso. De klok sloeg voor de laatste keer 12 uur toen er een zacht muziekje begon en het podium zich met rook vulde, De band stapte het podium op vol overgave! En het publiek ging uit hun dak. Er werd gejuicht , gefloten , geschreeuw en geapplaudisseerd. Onder het luide lawaai van de toeschouwers kwam de leadzanger, ‘Scott Linning’ het publiek begroeten. Terwijl hij het publiek warm maakte speelden de andere bandleden de intro.

Waarna “Chloé Millot” een oogverblindend dansje maakte op het podium. De band speelde toen “Crazy Old Fools!” , een liedje dat “Yara Hoyng” zelf had geschreven. De achterliggende boodschap was dat ze zich niet laat doen door al die oude gestoorde dwazen en zelf haar eigen weg gaat. Dat liedje werd gevolgd door een tropisch rock liedje genaamd “Ibisha Beach” waarbij de hele massa begon mee te zingen. Het podium was omgetoverd tot een strand met palmbomen, vuurwatertjes en strandstoelen. Zelfs de basgitariste, “Chloé Millot” , deed mee aan de Masai-spring-dans.

Het optreden ging nog feestelijk verder en eindigde met de nieuwe hit “I still owe you a B-52” en als traktatie gaf de drummer , “Joey van Pelt“ , een instrumentale solo.

De namiddag werd nog afgesloten door enkele afterparty’s in het Tripolire park waar barmeester en mayor , “The King 2” ,versteld stond van het drinkvermogen van onze geliefde “Federal Manager”.
Het volgende optreden van de Ingloriuos Bitches is op 21 september te Amsterdam