Stem Partij van de Toekomst!

Auteur: Switzisch

Na enkele rondes afwezig te zijn geweest, is de Partij van de Toekomst (PvdT) weer terug! Wij hopen dan ook een aantal Parlementszetels te bemachtigen bij de komende verkiezingen. Uiteraard krijg je die niet zomaar, maar moet je ze verdienen. Met de onderstaande speerpunten hopen wij het vertrouwen van de Cyberische burger te winnen.

Een stem voor de PvdT is niet alleen een stem voor de Toekomst, maar voor veel meer!

Onderwijs
De PvdT vindt het Cyberische onderwijs erg belangrijk. In onze ogen moet het dan ook blijvend gestimuleerd worden door de politiek. Dit willen wij doen door het opleidingsaanbod breder te maken, maar ook door het gehele onderwijs efficiënter te maken. Met efficiënter onderwijs wordt het voor iedereen aantrekkelijker om een cursus te volgen doordat het minder tijd zal gaan kosten. Uiteraard moet het onderwijs ook zo laagdrempelig mogelijk blijven zodat ook nieuwe spelers alles te weten kunnen komen over de verschillende beroepen en dat zij snel veel geld gaan verdienen!

Justitie
De hedendaagse Cyberische rechtspraak is erg log en traag. De PvdT is dan ook van mening dat de rechtspraak veel efficiënter dient te worden. Het moet makkelijk en snel zijn om een rechtszaak te voeren. Uiteraard willen wij voorkomen dat er onzinnige zaken gevoerd gaan worden.

Sociaal beleid
Het is bekend dat het steeds stiller wordt in De Federatie. Mensen vertrekken om vervolgens niet meer terug te komen. Wij vinden dat er bij het oplossen van dit probleem een belangrijke rol is weggelegd voor de politiek. Het Nationaal Bestuur moet maatregelen gaan treffen om spelers te behouden en de PvdT hoopt daar dan ook mee te gaan beginnen. Daarnaast vinden wij ook dat clubs met een maatschappelijk karakter gesteund moeten worden door de overheid. Samenwerken is erg belangrijk en ideeën om de samenwerking te verbeteren moeten gesteund worden vanuit de overheid.

Bestuur
Ook op het gebied van bestuur valt er nog een hoop winst te boeken. In onze ogen dienen er nog een aantal dingen te veranderen. Zo vindt de PvdT onder andere dat er meer communicatie vanuit de politiek richting het volk dient te komen. Via periodieke berichten dienen de Cyberische burgers op de hoogte gehouden te worden door het Nationaal Bestuur omtrent de ontwikkelingen in de politiek. Ook vinden wij dat het wetboek een update moet krijgen. Het is te groot geworden en veel artikelen zijn niet meer van toepassing. Naast deze twee punten achten we het ook belangrijk dat het Lokaal Bestuur weer meer te zeggen krijgt. Burgemeesters dienen de ruimte te krijgen om hun eigen beleid te kunnen voeren.

Digitalië
Het is deze ronde erg chaotisch in Digitalië en wij verwachten dat dit de komende ronde ook niet meteen over zal zijn. Wij willen dan ook neutraal blijven in dit conflict, omdat het zich vooral tussen verschillende Digitalianen afspeelt en het buitenland er verder vrij weinig mee te maken heeft. Op deze manier hopen wij zo min mogelijk schade op te lopen door een Digitaliaans conflict.

Ibisha
Het is erg stil bij onze Spaanse buren. De PvdT wil gaan kijken wat de mogelijkheden zijn voor een economische samenwerking. Op deze manier worden in Ibisha alle producten beschikbaar en kunnen wij hierdoor er financieel op vooruit gaan.

Virtua
Het contact met Virtua is de laatste rondes goed. De PvdT wil dit dan ook zo houden en hoopt dan ook op een blijvende samenwerking op het gebied van handel en onderwijs.

Met dit plan van aanpak hopen wij het vertrouwen van de Cyberische burger te winnen. Wanneer wij jouw steun krijgen krijg jij onze steun terug. Een stem op ons is een stem voor jezelf!

Denk aan de toekomst! Stem Partij van de Toekomst!