Vreemde zaken in het CoV

Auteur: onze verslaggever

Nadat overheidsinstellingen in Nederland al vaker essentiële informatie op stickjes of afgeschreven computers lieten rondslingeren, is dit ook overgewaaid naar onze Federatie. Afgelopen weekend vond een journalist van de TMC in de steeg naast het Council of Veterans-complex een wel heel vreemde USB-stick. Het was namelijk een stick met een tijgerprint. Terug op de redactie is deze stick onderzocht en bleek het een dagboek te zijn met zeer schokkende zaken erin opgeschreven. De eigenaar van de stick bleek de huidige CoV-voorzitter The Eye te zijn.
Hieronder enkele schokkende quotes uit het dagboek:

“Vanochtend onderonsje gehad met Rednax, hij kan het geld als IC voorzitter goed gebruiken voor zijn Thug Achievement. Ik zal dit wel even regelen in de raad.”
“Ik heb een droom. Een mooie, maar nog niet te realiseren droom. Regels die beginnende spelers ook nog snappen. Kan ik hiervoor mensen activeren?”
“Haha, eindelijk weer eens actie. Een minister is ontslagen. Ik zal meteen mijn mannetjes eens alle informatie uit leverancier laten trekken.”

Natuurlijk heeft de TMC de voorlichters van het CoV om opheldering gevraagd over deze gang van zaken. Het enige wat uit de monden kon worden ontlokt: “Geen commentaar”. Een verder nog opmerkelijk detail was dat in enkele huizen van redacteuren was ingebroken. In een huis werd een zonnebril gevonden, hij was niet van de bewoners…