‘Versprekingen’

Door: sugarfree

Vanochtend in bad viel mijn oog op een fles badschuim en dan vooral op de inhoud, 1 liter. Mijn eerste gedachte was: ‘Nee he, is mijn benzine nou alweer op?’, om vervolgens in de lach te schieten. Nou zijn hier al eerder artikelen over gepubliceerd, maar ik vond het wel leuk om wat van deze dingen op te halen.

Zeker op meetings komen versprekingen vaak voor, je waant je immers toch in een MC-wereldje met grote personen als wouter, Federal Manager, Podje en lindapinda86 om je heen. Zo schijnen er vaak harde euro’s betaald te worden voor scheppen of ijzer. Het grappige is dat het omgekeerd niet zo werkt, ik heb nog niemand horen zeggen dat een colaatje 2 ISH kostte of dat die biefstuk 18 en een halve ISH was.

Ik denk echter dat er nog meer van dit soort versprekingen en gedachtegangen zijn en die willen wij natuurlijk graag horen! Hier wil ik een document van maken en online zetten. Uiteraard kunnen we je naam ook achterwege laten op aanvraag.

Elke ingestuurde verspreking levert 50 ISH op (maximum 200 ISH per persoon) en de leukste inzending kan rekenen op een extra beloning van 500 ISH!