Onrust in de ondergrondse werelden

Auteur: Remcowouter

Als jullie dit bericht lezen heeft het omkopen van de redactiehulp gewerkt. Er gebeuren de afgelopen handelsperiodes rare dingen hier in deze mooie Federatie.

Maar wat dan allemaal zal je nu denken? Nou, kom maar mee. Dan neem ik je mee in de organisaties binnen de Federaties.
Huh? Federaties? Is dat geen typefout? Nee, dat is het niet. Voor de stervelingen is alles één grote federatie. Echter, schijn bedriegt en niet zo’n beetje ook. De verschillende landen worden zoals bekend is door de leiders gezien als eigen functionerende federaties. Om alles een beetje makkelijk te maken voor ons stervelingen hebben ze de definitie aangepast om de rust te behouden.
De afgelopen tijd is echter mede door de Federal Union naar buiten gekomen dat dit totaal niet het geval is. Er wordt veel druk uitgeoefend door verschillende mensen en organisaties aan het adres van de leiders. Dit gebeurt enkel en alleen maar om ervoor te zorgen dat er wordt gedaan wat men ook verlangt, niet kijkend naar de gevolgen die gaan, of kunnen, komen.

Jammer genoeg heeft men niet door dat deze acties gevolgen hebben voor de continuïteit van de federaties en kan het ze ook niet echt schelen. Men verlangt er enkel en alleen maar naar dat zij met de federaties kunnen spelen zoals ze dat zelf willen.
Spijtig ?? Het is maar hoe je het wilt zien en kunt zien. De totale samenhang van de federaties kun je breken en maken. Kijk, als w. nou al.. …s.. zeg… … .. moe… …len v…r an..ren da. lukt het nog ……

Noot van de redactie: Op de plekken van de puntjes was de brief gescheurd. De rest van de brief hebben wij helaas nooit mogen ontvangen.