Liever 10.000 I-shell extra dan een crimineel meer achter de tralies.

Auteur: Car-Dealertje

Als eerste wil ik even melden dat dit mijn mening is en deelt de Partij van de Toekomst deze mening hoogstwaarschijnlijk niet.
Zelf ben ik voor deze stelling, 10.000 I-Shell extra op de rekening. Want criminelen kun je toch niet drukken, ze zijn er en zullen er altijd blijven. We hebben criminelen zelfs nodig, want hoe kom je anders van die vervelende mayor, concurrent of andersinds vervelend persoon af? Het houdt de economie draaiende.

Voor velen zou dit een vreemd standpunt lijken voor een politicus, maar niets is minder waar. Criminelen zijn nuttig, het is alleen jammer dat criminelen in CyberiĆ« worden gekleineerd, of als onmens worden behandeld. Boetes zijn hoog, dus komt die 10.000 I-Shell wel goed van pas om ze weer een contract aan te bieden (op Digitaliaanse bodem anders overtreed je artikel 2 lid 4 CL) om alsnog de boetes te overleven en niet de rest van de handelsperiode tegen zo’n vervelende zakenman aan te hoeven kijken.

Daarnaast kun je ook mooi 10.000 I-Shell in de Economie steken, waardoor jezelf je kunt beschermen tegen zo’n crimineel. Een huisje, camera in de winkel of zelfs een alarm. Wat zouden die handelaren moeten zonder criminelen als ze hun alarmen toch niet verkopen?