Jullie lieve MvF

Auteur: martijn5

Hier een bericht van jullie geliefde MvF.

Ik had nog wat tijd na het overmaken van alle salarissen en zodoende besloot ik maar om wat statistiekjes voor jullie eruit te werpen.

Er zijn deze handelsperiode ruim 233 winkels gebouwd in de 4 steden die Cyberië telt. Er zijn deze periode in totaal 12 garages gemaakt, in Roebelarendsveen ruim 6 stuks. Elke stad heeft deze periode tenminste 1 bank in hun dorp, met uitzondering van Zwollar, want deze heeft er 2.
In Cyberië zijn er op dit moment 33 woningen daarvan liggen er 27 aan de waterkant en hebben dus uitzicht op zee.

Op dit moment heeft Cyberië 51 praatgroepen en ruim 43% daarvan zijn gevestigd in Kronenburg, stad van de olie en goud.

Elke stad heeft een haven, behalve Kronenburg omdat deze stad niet aan het water ligt en het beloofde kanaal nog steeds niet is uitgegraven. Dat komt omdat Roebelarendsveen bang is voor concurrentie.

In Cyberië is er altijd spraken van een parkeerplaatsprobleem. Toch hebben de mayors deze ronde met ruim 34 parkeerplaatsen hun best gedaan en dit resulteert in weinig parkeermoeilijkheden voor de MC Trucks en de MitsuIshi’s.

Ondanks de regen van de afgelopen paar weken is het toerisme toch redelijk op peil gebleven met ruim 6.212 Japanners, Duitsers en Fransen. Zwollar en Kronenburg deden het hiermee vrij goed met ruim 4.000 toeristen.

De overige aankopen die niet door de toeristen zijn gedaan, kwamen deze handelsperiode op ruim 25.123. Met 239 actieve spelers is dit ruim 100 aankopen per inwoner.

Groeten van Jullie lieve, lieve, lieve MvF martijn5.