Cyberisch Kabinet

Auteur: Mr Geld

Citaat uit de club ‘Achterkamertje’:

Met trots mag ik jullie het nieuwe Kabinet voorstellen:

President: IkbenBen19
MvF: gelaarsdekat1
MvJ: Cogito
MvO: Koffie Royaal

Dit citaat was van IkbenBen19, de nieuwste President uit de coalitie van Liberaal Democraten en Lijst Joep Eerlijk. Na een paar onderhandelingen hadden deze partijen al een compleet kabinet kunnen samenstellen.
De voorzitter van Lijst Joep Eerlijk,Joep Eerlijk, ging net als vorige ronde dus niet zetelen in het Kabinet en de voorzitter van Liberaal Democraten, bonanza, had besloten niet te gaan zetelen in het Kabinet, omdat hij helaas alleen de eerste week van de handelsperiode aanwezig kon zijn, dus vond hij het geengoed idee om President of Minister te worden.
De Minister van FinanciĆ«n, gelaarsdekat1, heeft al ervaring als Minister (van FinanciĆ«n), aangezien hij die ambt al een keer heeft bekleed. De nieuwe Minister van Justitie, Cogito, is ook reeds bekend, maar de Minister van Onderwijs, Koffie Royaal, werd verweten geen ervaring te hebben en geen geldig Teacherdiploma. Toch zeg ik: geef ook ‘nieuwelingen’ een kans en kraak ze niet meteen af, want voor je het weet wordt Koffie Royaal de beste MvO die we ooit gehad hebben… Je weet maar nooit, bovendien had hij vorige ronde een Teacherdiploma behaald, hij moet hem alleen nog maar even krijgen.
Dus mijn advies: kijk even aan hoe dit Kabinet loopt, loopt het slecht, dan grijpt het Parlement snel genoeg in.