Spookachtige verschuiving Digitaliaanse kroon

Auteur: Troel

Afgelopen handelsperiode stond Digitalië flink te schudden op haar grondvesten nadat King Bolle Tripolire met gillende sirenes en een traumahelikopter afgevoerd werd naar Nederland. Niemand minder dan Rednax bleek, op goed geluk, het laatste schot gegeven te hebben. iamthebest4 en Troel stonden erbij en keken ernaar.

Groot was dan ook de verbazing dat afgelopen dinsdag ineens vanuit het niets Troel King bleek te zijn. Waar normaal gesproken daar een behoorlijke schietpartij aan vooraf gaat of een verzoek aan de Federals was dit een bijna geruisloze zet van voormalig King Rednax. Bij navraag bleek dat het eigenlijk de bedoeling zou zijn om bij een samenkomst in Zwolle de kroon over te dragen, maar aangezien dat geen mogelijkheid bleek te zijn, werd de hele ceremonie achter gesloten deuren afgewerkt.

Door de geheimzinnigheid rond de kroning duurde het even voordat de inwoners van Digitalië doorhadden dat ze een nieuw Staatshoofd hadden gekregen. Ook King Troel zelf leek even van haar stuk geslagen, maar al snel greep ze haar hebben en houwen bij elkaar en begon ze met haar werkzaamheden.
De grote vraag blijft natuurlijk hoe lang ze die zal kunnen volhouden, zeker met de grote hoeveelheid nieuwe inwoners in Digitalië is het erg onrustig en is het maar de vraag of ze zich veilig op straat zal kunnen vertonen.