PvdT in oppositie?

Auteur: Car-Dealertje

Zoals het er op deze woensdagavond 29 juni uitziet is er nog geen Kabinet, maar wat wel vrijwel zeker is, is dat de Partij van de Toekomst deze ronde geen plaats zal nemen in het volgende Kabinet. Na rondes mee regeren is het nu tijd om vanaf de zijkant mee te kijken en afhankelijk te zijn van de coalitie.
De vorige handelsperiode liep het niet geheel goed binnen de partij, een zwaar verzwakt Kabinet maar ook zeker het Parlement was het zwaar aan te rekenen, in Nederland en België waren de examens aan de gang, misschien dat dit de reden was voor het grote afwezigheidspercentage. Binnen het Kabinet viel mij persoonlijk zeker ook iets aan te rekenen, maar dit was van te voren wel gemeld.
Maar boven alles, in deze ronde zal de Partij van de Toekomst ook erop gefocust te zijn om Cyberië beter te maken. Onderwijs is één van onze speerpunten. Al tijden lang is er in Cyberië maar één enkele school te vinden. Als Partij van de Toekomst zijn we hard bezig dit te verbeteren.
Genoeg over de Partij van de Toekomst, als het gaat gebeuren zoals het er nu uit ziet krijgen wij een volledig Liberaal kabinet, wat houd dat eigenlijk in?
Liberalen staan erom bekend dat ze vooral de hogere stand hulp bieden, dat juist de nieuwere en nog zo gevoelige beginners in de Federatie het minder gemakkelijk krijgen.
Wel wil ik jullie waarschuwen dit kabinet niet te veroordelen voordat zij daadwerkelijk iets hebben gedaan. En daarmee bedoel ik niet zoals de vorige handelsperiode niets.
[b]Ik wens namens de Partij van de Toekomst iedereen een fijne handelsperiode toe![/b]