Nieuwe software vervangt oude software

Auteur: Tresias Aegirrson

Terwijl ik dit schrijf, heeft mijn systeembeheerder wat nieuwigheidjes geïnstalleerd op mijn computer. Uiteraard draait die op MOS, het Miniconomy Operating System. Zo installeerde hij gisteren al een nieuw financieel overzichtsprogramma wat mijn resultatenrekening zeer mooi en overzichtelijk maakt.

Helaas heeft hij mij ook verteld, dat twee programma’s zijn verdwenen van mijn computer. De bekende programma’s Shootwatch en Crimewatch zijn verdwenen. Er schijnt een virus rond te gaan dat deze programma’s onbruikbaar maakt. Daarentegen schijnt het systeem achter het opnemen van getuigenschriften te zijn verbeterd. Dus pech voor de boeven, ze hebben er niet veel aan.

Ik wil overigens via deze weg mijn waardering uiten aan de maker van het nieuwe financiële overzicht. Het is echt strak geworden. Maar om dit een echt artikel te maken, zal ik nog het een en ander schrijven over dat Nationale Besturen geld kunnen gaan lenen van de Federale Overheid. De eerste stap richting een Federale bank? Landen kunnen nu een snelle start maken en daarmee kunnen ze de handel een compleet nieuwe wendig geven. Echter, ik heb het gevoel dat Cyberië achter blijft lopen omdat zij nog de laatste stap in de Federale Export Contest moet volbrengen.

Nou, ik heb totaal geen inspiratie, dus ik laat het hier maar bij. En ik wens jullie deze handelsperiode enorm veel (lees)plezier!