Criminele activiteiten in Digitalië

Auteur: justinote

Mijn eerste handels(misdaad)termijn zit er op in het altijd gezellige Digitalië.
Voor Cyberiërs die naar Digitalië afstromen is het altijd lastig om in te stromen in de normen en waarden van de Digitalianen, het is dan ook niet zeldzaam als een Cyberië zijn eerste handelstermijn geschonden doorkomt, meestal worden ze per helikopter afgevoerd naar land van herkomst.

Als ik voor mezelf spreek valt het mee met de beschietingen op mijn eigen persoon, misschien komt het omdat ik al meerdere handelaren ken van het mooie land, of misschien komt het door mijn Digitaliaanse denkwijze die in Cyberië niet uit de verf kwam.
Heel Cyberië stroomt leeg omdat de mensen het zat zijn om bij alles wat je doet door iedereen in de gaten te worden gehouden, het naaigehalte is best hoog, als je bijvoorbeeld 25 cent zakt op je steenprijs word het al gemeld in CBI Public, omdat dit spelbederf zou zijn terwijl je nog 3 ish winst hebt op 1 steen.

Maar in Digitalië word er niks gemeld maar gewoon actie ondernomen, als je het hier niet eens bent met een prijs of iemand zijn uitspraak schiet je rustig een paar keer zodat deze of zijn prijs omhoog/omlaag doet en/of zijn mening bijstelt, voor buitenstaanders word dit gezien als het probleem van de Digitalianen ze zouden schieten om ‘niks’.

Dat om ‘niks’ schieten kan ik me best wel in vinden en misschien is dat ook wel de reden dat ik vorige handelsperiode relatief rustig door ben gekomen, op een schietpartijtje hier en daar nagelaten.
Wat ook opvallend is is hoe laag het tolerantiegehalte is ten opzichte van de Alvarez familie met een uitzondering van Chiara Alvarez.

Niet dat ik dat erg vind, integendeel, ik vind het wel leuk als bepaalde mensen het zwarte schaap zijn en zeker als daar gegronde redenen voor zijn, maar zelf heb ik ook zonder reden enkele mensen naar hun land van herkomst geschoten (sorry Rats! en anderen).

De vraag of dat ik Cyberië al vergeten ben zal ik met een nee moeten beantwoorden omdat ik daar veel leuke dingen heb gedaan en leuke mensen heb ontmoet, maar het is niet zo dat ik weer snel terug zou keren. Misschien wel nooit meer, ik voel me op mijn gemak in Digitalië en ik hoop dat dit nog heel lang mag duren.

Negatieve commentaren op dit stukje zullen worden bestraft.