De taxichauffeur

Auteur: Tresias Aegirsson

Heb jij dat ook wel eens? Ben je in een stad aan het rond wandelen en er is maar geen taxi. Vervelend natuurlijk, wat moet je dan doen? Dat vroeg ik me ook af, dus besloot ik taxichauffeur te worden. Met mijn bedrijf zette ik een taxicentrale op, maar helaas doordat het eventueel schadelijk voor de economie kon zijn, mocht ik niet zelf ook als klant van mijn bedrijf in een taxi gaan zitten.

Er was maar één oplossing, ik moest iemand vragen om ook een taxibedrijf te beginnen. Zo gezegd, zo gedaan, helaas werd dat taxibedrijf groter dan dat van mijzelf. Vervelend, maar wat doe je eraan? Precies, niks.
Aangezien SteenGigant vroeg of ik ook iets over hem wilde schrijven, zal ik dat maar eens doen. SteenGigant, de baas van Roebelarendsveen eigenlijk, handelt hout. Maar actief? Welnee, dat valt reuze mee. Tevens heeft voorgenoemde handelaar ook een aantal bedrijven opgezet, onder andere, hoe kan het ook anders, in een van de producten die ik handel. Hij schijnt alles te doen om mij de rijkste te laten worden.

Helaas voor deze handelaar, zal hopelijk blijken uit de statistieken dat ik wel degelijk kans maak om een van de rijkste te zijn. Of er een vervolg komt op dit artikel, is nog maar de vraag. SteenGigant zal in ieder geval tevreden zijn.