ONDERwijs

Auteur: Car-Dealertje

De afgelopen handelsperiode heb ik uitspraken gedaan over de LJE en LiDe dat ze politiek gericht niet echt handig te werk zijn gegaan. Deze handelsperiode zelf politiek actief, wil ik dit graag aanpakken. Maar hoe?

Zaterdag 24 september 14.00 CET, een Airbus A380 landt op het vliegveld van Sans Francishco (Rookie Mountains), iedereen is weer in de Federatie. Steden zijn veranderd, we oriënteren ons even, waarna wij weer onze winkels opbouwen.

Zaterdag 24 september 14.19 CET, een wetswijziging wordt doorgevoerd die de vorige handelsperiode door de LJE en LiDe is aangenomen. Door deze wetswijziging klapt de kwaliteit van het Cyberische onderwijs in elkaar, de huidige President bonanza (LiDe) is alles behalve blij met deze wetswijziging, evenals parlementslid Car-Dealertj.

Het nieuwe wetsartikel zet diploma’s te koop, voor één handelsperiode kun je je diploma Officer kopen voor 500 I-Shell. Je kunt terecht spreken van een schande, de kwaliteit waar de hele federatie jaloers op was, hebben ze in één keer teniet gedaan.

Duidelijk is dat het mij niet in dank werd afgenomen, de uitspraken die ik heb gedaan. Maar vervolgens blijkt dat mijn uitspraken voor een groot deel toch op waarheid zijn gebaseerd. Nu wil ik niet alle leden van LiDe en LJE over één kam scheren, maar het feit dat er zo’n wetsvoorstel doorheen komt, wil duidelijk zeggen dat het merendeel niet weet waar ze mee bezig zijn.

Car-Dealertje heeft inmiddels een voorstel gedaan om dan maar gratis cursussen uit te delen waardoor er toch een mogelijkheid is om enigszins vakbekwame personen af te leveren.

Daarnaast ontstaan er straks nog andere problemen, de eerste dagen van een periode zal er geen enkele officer meer zijn. Want wie gaat er nou eerst 500 I-Shell uitgeven voor een diploma, om vervolgens nog maar 500 I-Shell over te houden om te beginnen met handelen.
Rechters? Daar moeten we ook maar een week op wachten, want die moeten in het bezit zijn van een lawyer-diploma.
Teacher? Dat diploma is niks meer waard, want geld verdienen kun je er toch niet meer mee.
Bodyguard? Ben je gek? 1000 I-Shell spenderen om aan het werk te mogen, je bent niet eens zeker of je het terug verdient.
Priest? Trouwen word binnenkort een dure uitgave.

Hopelijk is het huidige Kabinet en Parlement ervan overtuigd dat het zo echt niet verder kan. We moeten terug naar de oude manier, maar dan met een verbetering. Ik acht de Liberaal Democraten en Lijst Joep Eerlijk zo verstandig, want het zijn geen slechte partijen, af en toe een uitglijder zoals dit kun je verwachten, welke partij dan ook.

Maandag 26 september 16.55 CET, de handel gaat verder, de politiek ook. Maar hopelijk gaat het nu een goede en betere kant op met het onderwijs. Minister van Justitie Tresias Aegirsson levert puik werk met zijn VO en snelle bouwen van het Ministerie. President bonanza heeft alles onder controle en Partij van de Toekomst zit weer vrolijk in de oppositie, maar op dit ogenblik een oppositie die nog niets te klagen heeft over het huidige beleid van het Kabinet.