Het profiel van… justinote

Auteur: Rats!

1. Hoe zou je jouw activiteiten deze ronden omschrijven?
Ik zou mijn activiteiten deze ronde omschrijven als rechtvaardige criminaliteit en als financiële criminaliteit.
Ik zal even uitleggen wat ik daarmee bedoel: rechtvaardige criminaliteit is in mijn ogen als je iemand schiet die of mij persoonlijk dwars zit of ons hele land, bijvoorbeeld door mij te schieten of mij zodanig irriteren dat ik er niet meer tegen kan. Tegen het land gericht bedoel ik mee MV’s opstarten hier die niet van Digitaliaanse eigenaren zijn, of waardoor wij als Digitalië in het nauw komen. En natuurlijk ook voor de fun.
2. Op een schaal van 1 tot 10, hoe succesvol vond je de prestaties van jouw land en waarom?
Ik vind het jammer dat Troel geen koningin meer is, daarom zijn er veel gewonden gevallen en valt de handel ook een beetje tegen, veel van de grote handelaren zijn failliet.
3. Zelfde vraag, maar dan op Federaal vlak?
eh….
4. Wat vind je van jouw huidige regeringsleider?
Ik vind de huidige regeringsleider een goede vent, ik heb samen met hem de aanslag gepleegd op onze oude regeringsleider, maar ik denk wel dat volgende ronde een meer ervaren persoon de kroon over zou moeten nemen.
5. Welk buitenlands hoofd van staat vind je het meest capabel en waarom?
Ik ga toch voor The Socialist, hij is het boegbeeld van Ibisha en heeft Ibisha zelf weer opgezet, Ibisha is de laatste periodes overduidelijk aanwezig in de topklasse.
6. Wat is in jouw ogen de grootste inwoner van de Federatie, die op dit moment nog actief is?
In mijn ogen is dat beagollum, hij weet bijna alles, zoniet alles over Digitalië, hij weet heel veel over rechtspraak en is natuurlijk de Beschermheer van Digitalië.
7. Welke speler uit het verleden zou je echt eens graag terug zien?
In mijn korte Miniconomy geschiedenis zijn er natuurlijk niet heel veel spelers vertrokken toch zou ik het wel leuk vinden als het Equites waar ik deel van uitmaakte weer eens bij elkaar zou komen.
8. Wat is volgens jou het mooiste initiatief van de afgelopen ronden?
Ik vind Breaking news een mooi initiatief van de spelers uit met een daaraanhangend radioprogramma, het is jammer dat Breaking News zelf niet meer zo actief is.
9. Elke yin heeft zijn yang, wie is de jouwe?
Ik heb niet echt 1 yang mijn yang bestaat uit meerdere personen.
10. Wat vind je persoonlijk je eigen, mooiste prestatie?
Ik heb meerdere mooie prestaties neergezet zowel in mijn verleden als nu, vroeger vond ik het mooi als ik wat hoger eindigde dan de rest of iemand op plek 1 te laten eindigen wat verschillende keren is gelukt, maar nu vind ik het mooi om zoveel mogelijk mensen rupt te zien gaan die mij niet mogen of die mij geschoten hebben of die ik simpelweg niet mag, daar een mooiste prestatie uit kiezen is te moeilijk voor mij.