Inmenging Federals kwalijke zaak of goede zet?

Auteur: Troel

Deze handelsperiode is er al veel gesproken over de zetten die de Federals gezet hebben in het spel. Mensen terugroepen uit Nederland na een schietpartij, maar ook het aanleggen van een haven in Cyberiƫ. De meningen zijn zeer zwaar verdeeld over of dit een goede tactiek is.

De Federals zelf staan volledig achter hun keuze, zowel voor het terugbrengen van de Koningin in Digitaliƫ, als nu het bouwen van de haven. Soms is het gewoon nodig dat er ingegrepen moet worden.
Veel inwoners van Cyberiƫ en dan met name de leden van Passage, zijn echter minder blij met de laatste zet, het bouwen van de haven. Het was volledig legaal om geen havens te bouwen en voorheen werd er ook niet ingegrepen als er in andere landen geen haven gebouwd werd.
Ook het terugbrengen van Koningin Troel II laat veel stof opwaaien. Mensen zijn verongelijkt dat er mensen weer uit een faillissement gehaald worden terwijl de Digitaliaanse Wetgeving gewoon aangeeft wat te doen als er geen rechtmatige Koning is. Ook is men van mening dat schutter Marcello Alvarez ook zijn kosten vergoed had kunnen krijgen. Boze tongen beweren dat juist het uitblijven hiervan uiteindelijk zijn ondergang geweest is.

Deze periode zal in ieder geval een periode worden die niet snel vergeten zal worden. Wie weet wat ons allemaal nog te wachten staat!