Mysterie van Zwollar

Auteur: cami

Het mysterie van zwollar ging over vliegtuigen… geloof ik. Nuja, ik denk het niet helemaal, ik geloof dat ik zo ongeveer het laatste zetje heb gegeven. Ergens heb ik wel een vermoeden dat niet iedereen het leuk vindt, maar helaas.

Eerst een verhaal met geleend geld. Als je je halve vliegtuig al hebt, dan hoeft er niet geleend te worden. Dan een magazijn dat groot genoeg is maar uiteindelijk pas naderhand kan worden gebouwd. Maar het ergste is de hebberigheid. Het vliegtuig had een teamsport kunnen zijn. Zelfs inclusief shipping waren bijna alle producten goedkoper dan in Cyberië. Mensen wilden met liefde meewerken om hun producten te verkopen, snel handelen en klaar.

Dan nog een overtuigingsreden waarom ik het niet kon, want mijn producten waren te duur. Wel, het antwoord is weggevlogen, ergens in Rusland nu denk ik. Maar om het wel duidelijk te maken beschouw ik mezelf ook niet als de braafste. Het had gecommuniceerd kunnen worden. Alleen ben ik het ondertussen wel zat prijzen die de uitersten zijn (welke ik dan moet geloven). Late reacties van mensen, verhalen dat ik het niet zou kunnen; ik ben er klaar mee. Er is een reden dat ik voornamelijk alleen handel, ik heb een hekel aan afspraken. En dan nog, afspraken, ik vergeet ze of kan ze niet nakomen, ben ik te impulsief voor. Er zit voor mij dus een groot verschil tussen laagste prijs die je wilt en de laagste prijs die je kunt geven. Ook zit er een verschil tussen willen uit hebberigheid en willen uit medewerking. Genoeg reden voor mij om dat vliegtuigje zelf even een duwtje te geven.