Een verhaal over ONE Education

Auteur: Tresias Aegirsson

Zoals ik ergens al had beloofd, zou ik een artikel schrijven over ONE Education en haar mankementen. Dus alstublieft, hieronder mijn verhaal over deze, naar mijn mening, corrupte organisatie.

Zoals al wel eens bekend is geworden, is er ooit een crisistijd geweest bij ONE Education. In deze tijd was deze organisatie bezig met vernieuwingen door te voeren qua cijferadministratie onder andere. Er was toen tijdelijk besloten een crisismanager aan te stellen. Deze crisismanager was ikzelf. Echter, nu komt het! Toen de crisistijd achter de rug was doordat het systeem volledig was aangepast, was er een belangrijk overleg gepland achter mijn rug om. Later bevestigde The Eye, destijds directeur van ONE Education, dat wanneer ik aanwezig was bij dit overleg, ik tot directeur zou worden benoemd. Er werd dus uiteindelijk iemand anders aangesteld. Deze persoon was de nog altijd veel geprezen Tabakko. Een prima gozer, hij had uiteindelijk ook het systeem volledig aangepast voor ONE Education.

Nou, een misgelopen kans misschien. Pech dacht ik, dat komt nog wel goed. Maar van lieverlee begon ik steeds minder leerlingen te krijgen. Die werden namelijk aan je gebonden door een van de personeelsleden. Tot dat ik op een gegeven moment geen enkele leerling meer kreeg en dus eigenlijk nutteloos was voor de organisatie en zo werd ik er uitgewerkt. Dat terwijl ik eigenlijk directeur had moeten worden.

Tuurlijk is het altijd achteraf praten, maar goed dat is bij alles. Maar goed, dit is ongeveer wel wat ik kwijt wilde over ONE Education. Wie weet, misschien had nog bestaan als ik op een duister tijdstip wel aanwezig was.

NOOT: Er is niet bekend, althans niet 100% zeker, hoe de directeurswissel in elkaar zat. Het kan ook zijn dat The Eye Tabakko opvolgde.