Braverik op oorlogspad

Auteur: grondstoffenman

Pas om 3 uur log ik in en zie tot mijn verbazing dat ik ben ingedeeld in Tripolire. Ik vraag in de chat wat er nog nodig is en meteen staat de hele chat vol met maar 1 woord: steen. Door die reacties besluit ik pompen en motoren te gaan doen…

Ik besluit dat, nu ik in Digitaliƫ ben, ik de criminaliteitsfunctie weleens wil gaan gebruiken en zet ook wat aanslagskills. Ik verwacht een handelsperiode met veel schoten en bouw dan ook meteen een huis en ga er meteen maar inzitten. Tegen de avond besluit ik dat het maar eens tijd wordt me te ontdoen van mijn brave burger-status en ga ik opzoek naar mijn eerste slachtoffer. Ik kies een makkelijke prooi en kies MoleM, die eerder die dag al een paar keer beschoten was.

Na een paar schoten besluit ik dat ik wel weer genoeg geld heb uitgegeven en om 11 uur staat MoleM bij de eerste vier bankrupte spelers. De volgende dagen besluit ik me rustig te houden, deels doordat ik geen geschikt slachtoffer kan vinden, want de kick van het schieten beviel me wel. Net op het moment dat ik bezig was een duister hoekje in mijn huis in te richten, word ik beschoten door Veronica, beter bekend als Federal Assistent. Ik besluit wraak te gaan nemen en maak gebruik van mijn nieuwe computer die in mijn huis staat.

De volgende dag ontploft er naast het huis van Veronica mijn eerste bom, die ook de deur eruit blaast. sugarfree besluit dat alle meespelende Federals wel bankrupt mogen en begint een paar keer te schieten. Ik verwacht dat Veronica nu wel bankrupt zou zijn en ga rustig in mijn huis zitten. Helaas bleek het net niet genoeg te zijn.

Om ervoor te zorgen dat Veronica er niet meer bovenop zou komen, besloot ik maar de winkels van haar leeg te jatten. De eerste poging mislukt al, en ik besluit de 30 minuten in de gevangenis gewoon uit te zitten. Na een minuut of 40 log ik weer in op Miniconomy en zie dat mijn geld wel heel erg laag is. Snel ga ik mijn huis in en zie dat Rednax mij volledig overhoop geschoten heeft. Dankzij mijn kogelvrije vesten leefde ik nog. Ik vraag aan Rednax wat er mis is met mij, waarna blijkt dat ik niet bij Veronica, maar bij hem heb proberen te stelen. Het heeft me vandaag en gisteren gekost om mijn kapitaal terug op te bouwen.

Mijn conclusie: crimineeltje zijn is leuk voor een ronde, maar ik ga volgende ronde fijn weer naar mijn veilige Cyberie