De invasie op de stad van de Alvarez

Auteur: Metal Alvarez

Yenville, ooit een mooie rustige stad. Een plek van vrede en harmony, een plek die toebehoort aan de Alvarez familie. Maar de Alvarez zijn niet de enigsten met interesse voor deze stad. Een groep Cyberiërs en Virtuanen zijn de muren van deze oude stad binnen gedrongen en hebben de stad opgeëist. Niet veel later hadden ze al direct een burgemeester aangewezen, The hawk was de gelukkige en er was al direct geen ruimte meer voor de Alvarez gemeenschap.

De alvarez zag dit als een teken van haternij en wou kosten wat het kost de stad terug veroveren. Zo gezegd zo gedaan en voordat ook maar iemand het kon merken was The hawk failliet geschoten door de nieuwe burgemeester Marcello Alvarez die de eer van Yenville en de Alvarez heeft gered.

Nu dat The hawk falliet was, werden de virtuanen boos en ging (Brendan) er alles aan doen om van de Alvarez af te komen, zonder succes. Eerst zeurde hij non-stop dat hij in het huisje van Metal Alvarez wou omdat hij te prutserig was om succesvol een bom er te laten ontploffen. Toen Metal Alvarez knettergek van hem werd, deed hij de deur even open en schoot (Brendan) op Marcello Alvarez. Daarna gebruikte hij deze gebeurtenis als propoganda om de Alvarez uit elkaar te drijven, maar het enige wat hem lukte, is dat hij zichzelf voor schut zette en alleen maar meer gehaat werd bij de Alvarez.

Een andere manier voor de buitenstaanders om van de Alvarez af te komen, was dat ze de gehele familie gingen weigeren in hun winkels. Daardoor moesten de Alvarez hun inkopen voortaan doen in Bahthoevedorp, de stad van hun bondgenoot bonanza. Het enige effect voor de winkeleigenaars was dat ze nu gingen zeuren dat ze te weinig geld binnen kregen. Dus gingen ze maar over op het bestelen van de winkels van Alvarez-leden. Zonder succes, want wat ze pas naar 20 keer stelen door hadden, was dat de winkels pal naast het huisje van de dienstdoende officier stonden.

Als straf voor de gang van zaken, die veroorzaakt is door de rebelerende buitenstaanders, was er een verhoging van de belasting naar 20%. Toch deed burgemeester Marcello Alvarez het best wel goed, er waren voldoende wegen, parkjes, exims en genoeg VAT-teruggave. Uiteindelijk gaven de buitenstaanders het op en gingen ze terug naar waar ze vandaan kwamen.

Felicitaties voor de Alvarez-familie voor het verdedigen van de mooie stad Yenville!