Aankondiging

Auteur: ikenco

Inwoners van de Federatie,

Vanaf handelsperiode 106 zullen er twee interim redacteurs voor de TMC aan de slag gaan om te proberen de TMC op het niveau terug te krijgen zoals dat was. Met twee nieuwe gezichten zal de TMC een hopelijk goede verandering tegemoet gaan.

Zoals we allemaal weten heeft de TMC een rijke geschiedenis die helemaal terug gaat naar het begin van Miniconomy, januari 2002. Voor de eerste editie zijn de verwachtingen hoog, misschien weet u het of misschien ook niet, maar de eerste editie van ronde 106 zal nummer 400 worden in de TMC-geschiedenis. Jawel, de 400ste dag dat er ooit een TMC gepubliceerd wordt in al deze rondes.

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in en nodigen iedereen uit voor de volgende editie een autobiografie te schrijven. Geen tientallen pagina’s, maar in het kort over jouw geschiedenis sinds jij meehandeldt. En vergeet niet enkele sappige details over jezelf mee te nemen hierin. Het moet wel iets zijn waar we allemaal van zullen smullen! Het leukste artikel zal uiteraard beloond worden met een leuke prijs!

Dus redacteurs, schrijf tot de toetsen van uw toetsenbord afgesleten zijn!