Oproer in Ibisha

Auteur: Mr Geld

Oproer in Ibisha! Dit keer betreft het het subaccount van Martijn5 dat Ibisha terroriseert. De Ibishanen hebben er genoeg van.

Martijn5 lijkt het brave Cyberische leven beu te zijn en heeft zin om te schieten en te roven. Natuurlijk wil hij zijn Super Captain of Industry-status niet kwijt en daarom gebruikt hij zijn subaccount Hypnotiseur om het eiland in de Valuta onveilig te maken. hypnotiseur namelijk heeft 5 PM-dagen, pistolen en kruit gekocht, aanslagskills genomen en schiet op onschuldige Ibishanen, waaronder enkele beginners.

Martijn5 heeft ook bekend op de Cyberische chat dat hij de eigenaar is van dat subaccount en dat hij schiet. Tevens is hij daar trots op ook, zoals blijkt uit enkele opmerkingen op de chat als: “Gangster 😀” en “gaat die lafaard in zijn huisje zitten“, waarop de journalist Mr Geld vroeg: “Wie?“, wat volgde met de opmerking “die el dinges“. Na onderzoeken door middel van subaccounts in Ibisha en het vragen aan iedere actieve Ibishaan die met ‘el’ in de naam heeft, namelijk El Liberalo, is bevestigd dat deze meerdere malen is beschoten door Hypnotiseur.

Nu vindt de lokale bevolking het bepaald niet leuk dat er een subaccount van een grote, Cyberische handelaar komt en willekeurig begint te schieten op spelers die niet in hun huis zitten of naast een officer staan. Daarom hebben de lokalen besloten actie te ondernemen.

En zo, beste lezers, komt het dat het rustige, wetteloze Ibisha is opgeschrikt door bommen en schoten. De lokale Ibishaan Dj Ricky16, vanzelfsprekend een subaccount van de Cyberische pompenhandelaar en politicus Dj Ricky heeft besloten iets terug te doen nadat hij was beschoten. En zo, enkele pogingen later, ging er een bom af bij het huis van Hypnotiseur en zijn er schoten gelost.

Helaas is de strijd nog gaande en zijn er geen mededelingen te doen over de toekomst, aangezien in teleurstellend genoeg niet de toekomst kan lezen, kan ik dus niet schrijven over hoe het afloopt, maar we kunnen ervan zeker zijn dat Ibisha de komende dagen nog wel de aandacht zal trekken.