Correctie

Auteur: Car-Dealertje

In één van de bovenstaande artikelen geschreven door justinote kun je lezen dat Car-Dealertje samen met Cheeseo achterin een laadbak van een MC-Truck zat. Ik zal jullie het ware verhaal erachter vertellen.

Tussen de handelsperiodes in ben ik met justinote naar Moskou in Rusland geweest om daar de Stichting Kansarme Straathonden in Villawijken te steunen. De reden dat niemand weet dat we dit hebben gedaan is omdat hij niet durft toe te geven dat hij stiekem… heel erg veel van honden houdt.
Wanneer wij later onze weg vervolgen naar Seoul om ons in Zuid-Korea in te zetten voor Kansarme Straathonden in Villawijken, kwamen we Cheeseo tegen. We besloten een weekend bij hem in te trekken om zo hotelkosten te besparen. Daarom trakteerde justinote ons niet op de gebruikelijke kogels, maar op friet van de Mac.

Ondertussen hadden Cheeseo en Car-Dealertje voldoende bier op waardoor ze wat meliger werden. In zijn dronken bui gaf Cheeseo aan dat hij best wel eens die meid van de Gangnam Style videoclip zou willen zien. Waarop Car-Dealertje tot het volgende besluit kwam: “Op het moment dat wij de scene in de lift nadoen, komen we haar vast wel tegen.”

Het probleem alleen waar Cheeseo en Car-Dealertje geen rekening mee hadden gehouden is dat de Zuid-Koreaanse Maffia hier niet blij mee zou zijn. De Maffia zag haar kans schoon en gooide zo dus Cheeseo en Car-Dealertje in een MC-Truck om vervolgens urenlang gemarteld te worden.